Media

Dezbaterea de la Romania TV

Il mai tineti minte pe Adrian Nastase, nu? Care fugea de la toate dezbaterile electorale! Asa face si Gabriela Firea. Pai daca de o dezbatere fuge, ia inchipuiti-va cum s-ar comporta ca Primar General la un cod rosu?! Desteptarea, bucuresteni! Nu va pierdeti cu Firea! Inregistrarea integrala a dezbaterii

Citeste mai departe

Interviu pentru Gândul

Ce mă enervează zilele acestea? Dacă ne referim la Bucureşti, mă enervează ce mă enervează de douăzeci şi trei de ani de când locuiesc în acest oraş. Mă enervează să văd cum se fură din bani publici.

Citeste mai departe

Marți seara la Neptun TV si Realitatea TV

Diseară, de la 21.00, voi fi prezent în studioul Neptun TV, în emisiunea realizată de Razvan Zamfir. De la 22:30, voi fi prezent în studioul Realitatea TV, în emisiunea "Jocuri de putere" realizată de Rares Bogdan.

Citeste mai departe

Dezbatere electorală Digi 24

Invitati: Robert Turcescu, Gabriela Firea, Nicusor Dan

Citeste mai departe

Interviu pentru Agerpres

Eu am intrat în această competiție pentru Primăria Capitalei cu un singur gând: să câștig această competiție. Simt că, dacă acest oraș nu va beneficia în viitorul foarte apropiat de o administrație competentă, el se va prăbuși la propriu.

Citeste mai departe

Interviu Evenimentul zilei

E suficient ca oamenii buni să nu se implice pentru ca răul să triumfe, nu-i așa? Azi e nevoie de implicare și de fapte, vremea vorbelor, fie ele și televizate, ar trebui să ia o pauză.

Citeste mai departe

Interviu OK magazin

,,Jurnalistul şi tânăra lui soţie, Oana, formează unul dintre cele mai discrete cupluri şi se pare că au găsit ecuaţia armoniei în familie, alături de fetiţa lor, Vera Ilinca, şi de fiica cea mare a lui Robert, Ioana."

Citeste mai departe

Interviu Adevarul Live

Robert Turcescu, la Adevărul Live: Marea dramă ar fi fost să fiu girat de Dragnea sau de cuplul Gorghiu-Blaga. Mă bucur că-l am lângă mine pe Traian Băsescu

Citeste mai departe

Interviu Romania Liberă

Candidez pentru că am convingerea, am energia și am capacitatea de a produce o schimbare reală în viața bucureștenilor. Locuiesc în acest oraș de 23 de ani.

Citeste mai departe

Interviu pentru News.ro

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, susţine şi-a câştigat banii având şi cinci joburi în acelaşi timp, precum şi investiţii pe piaţa depozitelor şi a produselor derivate sau în imobiliare.

Citeste mai departe

Interviu pentru Hotnews

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti, spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca vrea o dezbatere despre o lege a Capitalei care sa integreze Ilfovul in zona metropolitana.

Citeste mai departe