S-a incheiat fuziunea PMP-UNPR in Prahova. Vezi cine va conduce organizatia judeteana!

Partidul Mişcarea Populară a anunţat finalizarea fuziunii prin absorbţie cu UNPR-ul în judeţul Prahova. Ca urmare a finalizării procedurilor, organizaţia politică şi-a anunţat public şi noua structură de conducere, din care vor face parte şi foşti membri ai UNPR.

Astfel, potrivit unui anunţ făcut astăzi de reprezentanţii PMP Prahova, consilierul judeţean Cătălina Bozianu, fost viceprimar al Ploieştiului în mandatul 2008-2012, îşi păstrează postul de preşedinte al organizaţiei judeţene, în vreme ce Daniel Niculae, fostul preşedinte al UNPR Prahova, a preluat postul de prim-vicepreşedinte în Mişcarea Populară, într-o organizaţia politică autocatalogată ca fiind “tânără, proaspătă și dinamică”.

“Ca efect al fuziunii, PMP Prahova este reprezentat de 59 de consilieri locali și județeni. Dl. Daniel Niculae este noul prim-vicepreşedinte al filialei prahovene a PMP, dl. Eduard Tudor – secretar general, dl. Irinel Costache – secretar general adjunct, iar dl. Bogdan Hodorog – președintele PMP-Ploiesti”, au anunţat reprezentanţii PMP Prahova, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

“Împreună cu ceilalți colegi din conducerea PMP Prahova, precum și cu toți membrii organizației noastre, formăm cea mai tânără, proaspătă și dinamică echipă politică din județ, care corespunde cel mai bine cerințelor electoratului de schimbare și înnoire a societății românești. Împreună, vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a schimba modul de a face politică în Prahova: dialog permanent cu prahovenii, prioritate acordată nevoilor lor, respect pentru drepturile lor”, se mai precizează în comunicatul semnat de Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

Este de aşteptat ca Bozianu să fie şi prima pe lista de candidaţi a PMP la alegerile parlamentare din această iarnă, cel mai probabil pentru Camera Deputaţilor, totodată fiind foarte probabil ca Daniel Niculae să ocupe fie locul doi la Camera Deputaţilor, fie locul unu pe listă la Senat. După calculele actuale, dacă nu se întâmplă o schimbare majoră pe scena politică până în decembrie, PMP are şanse să obţină în judeţul nostru cel puţin un mandat de deputat.

Lasă un comentariu