Semnarea protocolului de alianța dintre PMP și Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România

Miercuri, 3 august, la sediul PMP a fost semnat protocolul de colaborare dintre PMP și Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România
„Astăzi am semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește activitățile profesionale, dar și activitățile politice între Partidul Mișcarea Populară și Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România. Este vorba de patronate din transporturi. Practic, avem două protocoale, unul de colaborare pe probleme ale transportatorilor, de la infrastructură, RCA, legislație și așa mai departe, și altul legat de implicarea politică a acestui patronat în activitatea PMP. Asta înseamnă că vor avea reprezentanți în toate structurile noastre, națională și locală, de la județ până la ultima organizație”, a anunțat președintele PMP, Traian Băsescu, miercuri, într-o conferință de presă susținută alături de președintele COTAR, Vasile Ștefănescu.
Președintele COTAR a adăugat că problema taxei RCA este una națională, care privește nu doar COTAR, ci și celelalte organizații patronale din domeniu și pe cetățenii posesori de autoturisme.
„Dacă domnul președinte Traian Băsescu a vrut să fie vârf de lance împotriva acestor lucruri și să ne ajute, noi suntem alături de domnia sa până la capăt, cum și dânsul, așa cum am semnat acest protocol, va fi alături de toate legile din transport, din infrastructură, tot ceea ce ține de noi și avem cerințe ca patronat”, a arătat Vasile Ștefănescu.