Steriu: În loc să discutăm despre buget, vom discuta lucruri mai puțin importante pentru țară

15492552_182118395590101_2133498193554068727_nValeriu Steriu, presedinte executiv PMP, in legatura cu convocarea Camerei Deputatilor in sedinta extraordinara:
„Apreciem faptul că Parlamentul poate lucra în vacanța parlamentară, stabilită de Constituție, chiar de multe ori am spus că este păcat de timpul acesta de la începutul anului. Din păcate, în loc să discutăm lucruri mult mai serioase, cum ar fi construcția noului buget pentru 2017, după prezentarea programului de guvernare așa succint, aș fi vrut să discutăm despre buget, temele pe care le vom analiza în perioada următoare sunt mai degrabă două legi pentru a vedea cum vom achiziționa prin lege ‘Cumințenia Pământului’ și o lege legată de salarizare pe salariile foarte mari. Cred că se pot face lucruri mult mai serioase în Parlament.
Din nou acele cadouri politice pe care PSD dorește probabil să le facă și nu le poate face prin ordonanțele date prin abilitările care sunt contestate. În loc să discutăm despre buget în această lună, vom discuta probabil lucruri mult mai puțin importante pentru țară”