Traian Basescu: PMP si-a atins obiectivul, acela de a intra in Parlament

15380646_182118118923462_5534833703842984368_nPreședintele Traian Băsescu, luni, la Colegiul National al PMP: „Sunt primele alegeri parlamentare la care tânărul nostru partid a participat. Obiectivul fundamental ni l-am atins, acela de a intra în Parlament, chiar dacă ne-ar fi plăcut ceva mai multe procente, dar sunt bune şi astea. Alţii le-ar vrea şi nu le au.
Poate cel mai semnificativ lucru este că, deşi toate partidele româneşti s-au bătut şi au avut alianţe cu partide din Republica Moldova, noi am obţinut în Republica Moldova 65%, ceea este impresionant, pe de-o parte, şi, pe de altă parte, este un semnal, ştiindu-se că acest partid este partid unionist.
Între noii parlamentari ai PMP se regăsesc şi „doi diasporezi, doi americani”, Ionuţ Simionca de la Bistriţa, deputat, care este şi cetăţean american, nu numai cetăţean român, şi de asemenea avem la Senat pe domnul Cristian Lungu, senator de Sălaj. Deci, puntea transatlantică o avem asigurată şi mă bucură faptul că partidul nostru s-a deschis către oameni care au revenit acasă de pe unde au umblat în lume
Am vrut să ne vedem doar ca să ştim că avem treabă de făcut. Să ştiţi, campania pentru 2020 începe din ianuarie. Cine vrea să nu mai aibă surprizele de la aceste alegeri trebuie să ştie că începem campania pentru 2020 din ianuarie. În ianuarie vom avea un Consiliu Naţional în care vom analiza fiecare organizaţie. Aş vrea să las timp organizaţiilor ca în luna ianuarie să-şi facă ele propria analiză, după care să avem o analiză la nivel naţional”

Accesati Parlamentarii PMP alesi pe 11 decembrie