Viorel BOTEA

Vicepreședinte - Departament pentru învăţământ, știinţă, cercetare, tineret și sport

Candidat Camera Deputaților PMP Brăila

Viorel Botea este profesor de matematică, inspector școlar județean și va candida,din partea PMP, la Consiliul Județean Brăila.

“ In cazul în care nu va exista o reunire a forțelor de dreapta sub un stindard, sub o comuna, dacă nu va exista un acord intre toate partidele de dreapta, cu siguranța voi candida la președinția CJ. Nu neapărat cu ideea sorților de izbânda, ci pentru a arata ca în dreapta eșichierului politic brăilean exista o forța politica puternica, ce dorește cu adevarat sa schimbe ceea ce este în Brăila. Pentru ca de fapt și de drept, tuturor le este teama de candidatura mea, din următorul motiv: poate ca multi dintre brăileni nu știu ce am făcut eu la Inspectoratul Școlar, dar toți politicienii brăileni știu ce am făcut eu acolo și tocmai de aceea le este teama ca pot face acest lucru și la CJ” spune Botea. Întrebat care sunt acțiunile teribile pe care le-a făcut la IȘJ, răspunde: ”in primul rând, porți deschise pentru roti oamenii – asta este cel mai important; rezolvarea problemelor rapid, nu umblat, nu plimbat, nu bătut la uși, rezolvat, dacă se poate, pe loc, când e vorba de problemele oamenilor; fonduri europene și realizarea de proiecte fără șpagă, transparent, fără a implica instituția în tot felul de anchete penale și în plus, poate cea mai importanta chestiune, apărarea oamenilor. Apărarea oamenilor înseamna păstrarea locurilor de munca, ajutarea firmelor particulare și de stat sa funcționeze în continuare, siguranța pe strada. Deci sunt câteva lucruri pe care eu, la Inspectoratul Școlar, le-am realizat”, a explicat liderul PMP local.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect