Ziua Votului

Ziua Votului
Traian Băsescu: ,,Am votat pentru ceea ce susțin de mulți ani — pentru oameni politici noi, pentru un partid nou, care să nu fie afectat de problemele binecunoscute ale tranziției. Sper foarte mult că aceste alegeri locale vor fi momentul în care electoratul din România, având ștampila în mână, va elimina partidele și candidații care au dosare penale. Altfel, toată lumea țipă ‘jos corupții’. Astăzi au ștampila în mână. Îi pot pune ei jos”, a declarat Traian Băsescu, după ce și-a exprimat opțiunea de vot la Secția nr. 348 de la Colegiul Economic”


Robert Turcescu:
,,De când am împlinit vârsta majoratului am mers să votez. Ca de fiecare dată, am votat cu dorința de a vedea un oraș transformat în bine, oameni mai fericiți și iubind Bucureștiul.
Am votat cu gândul că este posibilă o schimbare, cu gândul la copiii mei și la ai bucureștenilor, care merită să trăiască într-o capitală europeană.

Am votat cu speranța și gândul că tinerii, oameni maturi, vor să schimbe lucrurile în bine și vor ieși la vot. Este o zis sueprbă! Am ieșit cu soția și copiii, ei se plimbă prin parc.
Privesc cu încredere ziua de azi și sunt convins că lucrurile vor ieși cum trebuie. Cu Dumnezeu înainte și lucrurile vor ieși bine!

Lucrurile stau puțin diferite anul acesta. E interesant din multe puncte de vedere. S-au schimbat mai multe lucruri în viața politică, oameni noi care au îndrăznit să facă pasul în politică. Sunt argumente ca oamenii să meargă la vot. Este un semn important votul de azi pentru ce va să fie în viitor.

Societatea românească se află într-un moment important, când poate da tonul unei schimbări profunde. Nu este un efort foarte mare pentru democrație și pentru noi să ieșim la vot odată la patru ani”,

Lasă un comentariu